Contacten
CONTACTEN
NL

Kerstballen

Duur : 30 minuten | Leeftijd : + 3 jaar | Moeilijkheidsgraad: 
Benodigdheden
Voor de kerstbal
Voor het zoutdeeg
  • 1 glas fijn zout
  • 1 glas lauw water
  • 2 glazen meel
  • een deegrol
Stappen
  • Het zoutdeeg bereiden. Met behulp van een deegrol het deeg op het werkblad uitspreiden om een regelmatige laag te verkrijgen. Niet vergeten meel te strooien op het het werkblad om de vormen gemakkelijk te kunnen verwijderen.
  • Met de doorslag de gewenste vormen vervaardigen en daarna laten drogen.
  • Na het drogen de zoutdeegvormen verven.
  • De raffia of de parelmoer parels, evenals de zoutdeegvorm, in de bal plaatsen.
  • Deze sluiten.
  • De ballen ophangen met behulp van de natuur raffia.

Een Wesco realisatie | www.wesco-eshop.nl